Alt du trenger for å lage markedsmateriell

Med Instrato kan du lage egne trykksaker og markedsmateriell ferdig til bruk på én-to-tre. Du kan sende til egen printer eller som bestilling til andre. Alt basert på bedriftens profil. Med all informasjon på ett sted, enkle publiseringsverktøy for oppdatering, kontroll over hvem som har tilgang til hva, og loggføring av all bruk, får din organisasjon her et verktøy som gir en god informasjonsflyt samtidig som det gir gevinst i form av besparelse på tid, penger, papir og miljø. Strukturen som bygges opp i Instrato er personuavhengig og bidrar som et kontinuitetselement i bedriften.

Trykksaker

Lar dere reklamebyråer designe trykksakene deres? Med designmodulen kan flyere, brosjyrer, visittkort, rollups, postkort m.m. lages rett i nettleseren, i ditt firmas grafiske profil. Våre maler lar brukeren endre tekst, bilder og eventuelt farger, uten at det går utover den grafiske profilen.

Annonser

Malbasert annonsedesign gjort enkelt. Med designmodulen kan du raskt lage profesjonelle annonser i riktig modulstørrelse for magasiner, aviser o.l. Annonsene kan være statiske eller øke til neste modulsteg avhengig av tekstmengde. Ferdige annonser lastes ned som trykk-klare PDF-filer og kan sendes direkte til publisering.

Grafikk til sosiale medier

Lag profil-, cover eller bannerbilder til Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale medier med vår malbaserte designmodul. Produser grafikk i riktige dimensjoner og med profesjonelt snitt - helt uten forhåndskunnskap.