Full kontroll

Med Instratos nyhetsbrev-modul kan du raskt sette opp og sende ut personaliserte e-poster og spørreskjema, for målrettet kontakt med dine kunder. I tillegg lanserer vi snart også mulighet for utsending og respons via SMS. Tjenestene i Instrato utvides kontinuerlig og du vil alltid være oppdatert. Vi bistår med implementering og tilpasning for din virksomhet slik at alle kan ta i bruk våre verktøy i sine lokale salgs- og markedsaktiviteter.

Nyhetsbrev

Instratos nyhetsbrev-modul gjør at du på en enkel måte kan utnytte mulighetene som masseutsendelse av e-post gir. Du kommer raskt ut med relevant budskap til mange, og responsen er målbar. Nyhetsbrev-modulen er blokkbasert, med ulike maler for bilder, tekst og linker i ulike former og størrelser. Hent elementer fra Mediebanken, og flett med mottakerlister for personalisering og utsending via e-post og SMS.

Personalisering

Personlige relasjoner er gull verdt i både trykksaker og digital kommunikasjon. Med Instrato kan du lage målrettet markedsmateriell med et personlig preg. Utnytt informasjonen du har på kundene dine, og henvend deg direkte og dynamisk. Personalisering kan brukes på tvers av de ulike modulene i Instrato og gir stor fleksibilitet.

Spørreskjema

Med Instratos spørreskjema-modul, kan du raskt sette opp og sende ut spørreskjema, med informasjon, radioknapper, dropplister, fritekstfelt eller avkrysningsbokser. Dette gir en enkel og unik mulighet til å innhente informasjon eller feedback fra din målgruppe.