Alt på ett sted - alltid tilgjengelig

Mediebanken er ikke bare en bildebank. Her kan du nemlig oppbevare alle filtyper, inkludert video, bilder og tekstdokumenter. På den måten sikrer du at disse alltid er tilgjengelig og samlet på ett sted. Tagging, redigering, deling og varsling gir deg kontroll og over dine medieressurser. Medarbeidere gis tilgang og rettigheter etter behov, og kan dermed selv utføre arbeidsoppgaver som tidligere krevde spesialkompetanse. Ikke minst unngår du at det oppstår problemer når nøkkelmedarbeidere av ulike årsaker ikke er tilgjengelige.

Trygg lagring

Mediebanken er ikke bare for bildelagring, men for alle filtyper. Gjør dine bilder, videoer og dokumenter tilgjengelig hvor og når som helst.

Bilderedigering og beskjæring

Oppbevar originalbildene i Mediebanken og utfør grunnleggende billderedigering og beskjæring direkte i nettleseren.

Organisering

Organisering av alle dokumentene dine, i den struktur som dere liker og har bestemt. Administrator kan bestemme om brukeren kan endre på strukturen.

Søking og tagging

I Instrato kan du tagge bildene dine med utvalgte kriterier og nøkkelord, eller lese inn eksisterende EXIF-data. Tag og du skal finne!

Automatisering

Mediebanken kan kobles opp mot eksisterende systemer og f.eks. synkronisere bilder, tagger og brukerdata automatisk.

Automatisk fotokreditering

Hvis bildene dine er tagget med f.eks. fotografens navn, kan Instrato hente ut dette og automatisk kreditere opphavspersonen ved bruk.

Bruk og rettigheter

I Mediebanken kan du delegere rettigheter, og enkelt gjøre filer eller mapper offentlige, private eller kun tilgjengelig for spesielle brukegrupper.

Deling

Del filer eller mapper fra Mediebanken med ett klikk, og gi dine samarbeidspartnere tilgang til det du ønsker etter behov.

Videokonvertering

Du kan laste opp og lagre de originale videofilene dine, og konvertere til HTML5 markedsstandarden mp4, for visning på nett og sosiale medier.